Transport Falas

BeSmart sigurohet dhe garanton transportin e produkteve deri ne deren e shtepise suaj brenda pak minutave.

Me poshte jane kushtet e pagesave si dhe kriteri per te perfituar transportin falas:

* Per te gjitha blerjet mbi 5.000 leke transporti do te jete falas nga BeSmart

* Per te gjitha blerjet nen 5.000 leke transporti do te kushtoje 200 leke

BeSmart garanton cilesine dhe sherbimin